promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halyna Hutchins férje megszólalt: Alec Baldwin a felelős a felesége haláláért
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Halyna Hutchins férje a színészt tartja a hibásnak a tragédiáért.

Először adott interjút Halyna Hutchins férje a szörnyű baleset óta, ami az operatőr életét követelte. Alec Baldwin a Rust című film forgatásán véletlenül elsütött egy kellékpisztoly, amivel megsebesítette Joel Souza, rendezőt, és megölte Halyna Hutchinst.

A férje, Matthew most a nyilvánosság elé állt és a színészt okolta a tragédiáért.

„Amikor néztem őt, annyira dühösnek éreztem magam. Annyira mérges voltam, amikor láttam, hogy milyen részletesen beszél a haláláról. Aztán, hogy nem vállal semmilyen felelősséget”

- mondta a gyászoló férj.

Alec Baldwin egy interjúban mesélt nyíltan arról, hogy mi történt a forgatáson, és hogy nem tartja magát felelősnek, nem akarta bántani a stábtagokat. A nyomozás még nem zárult le, nem találták még meg a felelőst, de Matthew szerint a színész tehet róla.

„Számomra abszurd az az elképzelés, hogy a fegyvert tartó személy, aki a lövést okozta, nem felelős. De nem a fegyverbiztonság volt az egyetlen probléma azon a forgatáson. Számos iparági szabvány volt, amelyeket nem alkalmaztak”

- folytatta Hutchins.

Baldwin pedig így emlékezett vissza a történtekre:

„A kamera mellett volt [a fegyver]... Végigvezetett, hogyan akarja, hogy tartsam a szöget… A fegyvert nem arra szánták, hogy ebből a szögből lőjenek vele. Nem tartottam a kamera lencséjére. Ott tartottam, ahol mondta, hogy tartsam, amiről kiderült, hogy a hóna alatti terület. De így csináltuk tovább… Elkezdtem ütögetni a fegyvert… Elengedtem a kakasát, és a pisztoly elsült."

Matt Hutchins a közelmúltban polgári pert indított Alec Baldwin és mások ellen, akik Ruston dolgoztak, mivel az operatőr halálával kapcsolatos bűnügyi nyomozás továbbra is folyamatban van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás