promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi mellei tartották lázban az internetet, de a felnőtt filmes Vina Sky is nagyot villantott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kanye West közben továbbra is csak Instagramon követheti Kim Kardashian csodás testét.

A hetet pont Kim Kardashian fürdőzésével indítottuk, amiért tényleg érdemes kattintani. Kanye West többször is a celeb tudtára adta, hogy még mindig szereti és vissza akar térni hozzá, de Kardashian nagyon boldog Pete Davidson humorista mellett és nem fogja őt elhagyni.

Először szerepelt a rovatunkban Simona Loca Petrilli. A fitneszedző igazán merész képeket szokott megosztani a követőivel. Azt már nektek kell eldönteni, hogy melyik fürdőruha áll a legjobban neki.

Nagyon imádta mindenki, hogy ismét feltűnt a válogatásban Vina Sky. Sokan tudják, hogy ennél tüzesebb szituációkban is lehet őt látni, mivel a fiatal lány felnőtt filmekben szerepel.

Sky pornósként 2019-ben a legjobb fiatal sztár díjat is be tudta zsebelni. Rengeteg rajongója van, akiknek azért Instagramon is szokott villantani.

Nincsenek még túl régen együtt, de Shane Tusup mégis úgy döntött, hogy Szabó Zsófiban találta meg az igazit, ezért eljegyezte. Ennek örömére visszamentünk kicsit a múltba, és megmutattuk nektek a műsorvezetőt fürdőruhában.

Stana Alexandrát már láthattátok, de Lai Dawud frissen debütált. Aki többet akar belőle látni, annak érdemes felnézni a modell OnlyFans oldalára is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás