promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs több pornó az oroszoknak - a Pornhub letiltotta az egész országot, így áll ki az ukránok mellett
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világ leglátogatottabb pornóoldala, a Pornhub különleges módszert talált ki, hogy támogassa Ukrajnát a háborúban.

Jelenleg az egész világ feszülten figyeli az orosz-ukrán háború fejleményeit, hiszen sokan szinte képtelenek elhinni, hogy 2022-ben háború tombol, ráadásul félelmetesen közel Magyarországhoz. A celebek imára kérik a követőiket, hogy ezzel támogassák Ukrájnát, Oroszországtól pedig folyamatosan elzárkóznak a különböző szervezetek a konfliktus miatt – de most olyan csapás érte őket, amire valószínűleg nem számítottak.

Az internet legnépszerűbb pornóoldala, a Pornhub is kiáll Ukrajna mellett, ezért úgy döntöttek a felnőtteknek szánt honlap tulajdonosai, hogy nemes egyszerűséggel egész Oroszországot letiltják, így ott mostantól nem elérhető a pikáns tartalmaktól roskadozó weblap – sőt, az oroszokat ukrán zászló és egy őket támogató üzenet fogadja, ha felkeresik a Pornhubot.

Az még kérdéses, hogy ez milyen hatással lesz az orosz-ukrán konfliktusra, de a világhálón már el is kezdtek poénkodni azzal, hogy a Pornhub szankciója miatt az oroszoknak elegük lesz és Putyin ellen mennek – illetve azzal is viccelődtek egyesek, hogy ettől csak rosszabb lesz a helyzet, mivel nem tudják majd így levezetni a szexuális feszültséget a katonák, ezért agresszívabbá válnak a fronton.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás