promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elhunyt II. Erzsébet, Putyin Magyarországig viszi a háborút?
Borítókép:  II. Erzsébet / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hírösszefoglalónkból kiderül, hogy ezen a héten az orosz-ukrán háború, II. Erzsébet halálának álhíre, Schobert Lara és Tóth Andi villantása, illetve Berki Mazsi titokzatos képe érdekelte leginkább olvasóinkat.

Az orosz-ukrán háború európai továbbterjeszkedésének minimális az esélye a politikusok és elemzők szerint, de úgy tűnik, hogy egyetlen forgatókönyvet sem akarnak megfontolás nélkül hagyni a jelenleg még elég zűrzavaros helyzetben:

Rettenetes álhír kezdett el terjedni, ugyanis állítólag 95 éves korában holtan találták a brit királyi család fejét, II. Erzsébetet – de szerencsére hamar kiderült, hogy ez nem igaz:

A nyugati hatalmak keményen kiállnak Ukrajna függetlensége és területi önállósága mellett. Ez valamennyire meglephette Putyin orosz elnököt, aki szomszédja gyors és totális lerohanása helyett elsőre az óvatosabb előrenyomulást választotta:

Tóth Andi mindig csinál valamit, amire érdemes odafigyelni. Az egyik friss Instagram-posztjában például olyan dögös táncot rögtönzött Andrei Mangrával, hogy tátva maradt tőle az ember szája:

Schobert Norbi és Rubint Réka idősebbik gyermeke, Schobert Lara egy négy csillagos szállodában kényesztette magát a wellness részlegen, erről több fotót is közzétett a közösségi oldalán:

Sokak szerint Berki Mazsi legújabb posztja arra utal titokzatos módon, hogy igazak a pletykák, és valóban el fognak válni Berki Krisztiánnal, aki állítólag már nem is lakik otthon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás