promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Görög Zita rémálma valóra vált: „Csak ezt ne kelljen megélnem az életemben”
Borítókép:  YouTube.com/szferapeterfijudittal (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Görög Zita már évekkel előtt megálmodta a háborút és nagyon tartott tőle, hogy be is fog következni.

Ahogyan mostmár az egész világ tudja, Vlagyimir Putyin, orosz elnök csütörtökön hajnalban Oroszország teljes erejű támadását hirdette ki Ukrajna ellen. Az országban kegyetlen állapotok uralkodnak: ártatlan emberek vesztik életüket, sokan menekülni próbálnak a környező országokba, egyre többen sérülnek meg. Az összes városban lezárások és korlátozások vannak, az ukrán állampolgároknak szinte egy nyugodt percük sincsen az időnként érkező bombázások miatt. 

A történésekre számos magyar és külföldi híresség is reagált már. Majka például már egy dalt is szerzett az eseménnyel kapcsolatban, míg Tóth Gabi imába foglalta reményeit. Angelina Jolie pedig közvetlen támogatást ígért a menekülteknek. Most Görög Zita osztott meg egy érdekes gondolatot a háborúval kapcsolatban. Mint kiderült, régen borzasztó rémálmok kísértették. 

"Gyerekkoromban volt egy visszatérő álmom. Katonák támadták meg a kisvárost, ahol felnőttem és mi a kukoricamezőre menekültünk. Naponta imádkoztam, hogy csak ezt ne kelljen megélnem ebben az életemben. Mindig megrendít egy háború híre. Értelmetlen. Felesleges"

- írta Zita a közösségi oldalán, majd így folytatta:

"Miért nincs egy "War Land" nevű sziget, ahol a civileket megkímélve összecsaphatnának eszmékbe és ideológiákba szorított hazugságok által manipulált önkéntesek? Miért kell ártatlanokat vérontásra kényszeríteni? Egy háború mindig csak elvesz. A szívem szorul össze nézve a mai híreket is. Minden autóban rettegő családok, gyerekek. Minden piros féklámpa egy segélykiáltás!" 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás