promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Fogja be a p@fáját” - Berki Krisztián nyilvánosan akadt ki, mi történt?
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztiánt nagyon feldühíthették, hogy ilyen keményen reagált.

Berki Krisztián az ország egyik legmegosztóbb embere, ugyanis sokan egyenesen gyűlölik őt a stílusa és a polgárpukkasztó dolgai miatt, míg mások példaképként tekintenek rá, akinek aranyba kéne foglalni az összes szavát.

Manapság leginkább arról lehet hallani, hogy állítólag romokban hever Berki Krisztián házassága, és könnyen lehet, hogy elválik Mazsitól, akivel nemrég született meg az első közös gyermekük – akinek a világra jövetelét pénzért, élőben közvetítették.

Berki Krisztián szinte folyamatosan kapja a gusztustalan beszólásokat, és úgy tűnik, hogy most egy kicsit besokallt a támadásoktól, ugyanis ezt a szöveget tette közzé az oldalán:

„Mielőtt valaki megszólal gondolkodjon el azon, h amit mondani szeretne abban van e szeretet?! Mert ha nincs akkor fogja be a p@fáját vagy ne használja a klaviatúrát.”

Biztos, hogy nagyon megterhelő lehet számára, hogy folyton az ő magánéletével foglalkoznak az emberek, de eddig nem úgy tűnt, hogy ez kicsit is zavarja őt – sőt, az általános viselkedése alapján szinte arra lehet következtetni, hogy egyenesen lubickol a hírnévben, és nagyon élvezi, hogy rá összpontosul a közönség figyelme.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mi lesz Berki Krisztián és Mazsi házasságával, hiszen ezt az ügyet most kivételesen zárt ajtók mögé rejtették, de a rajongók reménykednek a legjobbakban – addig is itt lehet megtekinteni a híresség posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás