promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lawrence hatalmas hírt közölt - örülnek a rajongók
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 

Jennifer Lawrence és férje, Cooke Maroney úszkálnak a boldogságban a nagy esemény miatt.

Jennifer Lawrence... Ha csak kimondjuk ezt a nevet máris számtalan pompás film jut eszünkbe, amihez a nevét adta az amerikai színésznő. Magyarország sem áll távol tőle, hiszen pár éve még a Vörös Veréb forgatása miatt töltött el jó néhány hetet Budapesten. Azóta sok minden történt a világsztárral, például az, hogy teherbe esett. 

Öt hónappal ezelőtt tudtuk meg hivatalosan is az örömhírt, most pedig újra mosolygunk vele, hiszen világra hozta első gyermekét.

A már Oscar-díjjal is büszkélkedő filmsztár nem máshol szült, mint Los Angeles államban, ám ennél jobban nem ment bele a történetbe - még mindig keveset tudunk a babájáról. 

Jennifer Lawrence férje azonban már biztos, hogy minden részletről hallott és együtt járnak örömtáncot. Még 3 éve kötötték egybe életüket a Rhode Island nevezetű szigeten Cooke Maroney-val. Először tavaly nyáron kapták lencsevégre a színésznőt gömbölyödő pocakkal, aztán a szóbeszédet ő is hamar megerősítette.

Nem sűrűn beszél róla azonban a média, hiszen kevés alkalommal mutatkozott nyilvánosan azóta. Utoljára karácsonyt megelőzően, a Ne nézz fel című film bemutatóján láthattuk káprázatos megjelenéssel.

Már akkor gondolhattuk, hogy várandóssága a végéhez közeledik, ezért sokan január végére jósolták a baba érkezését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás