promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gelencsér Tímea megmutatta a babát, hatalmas a boldogság - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gelencsér Tímea egy nagyon cuki képpel lepte meg a követőit.

Az Exatlon Hungary egykori riportere, Gelencsér Tímea az utóbbi időszakban rengeteg néző kedvence lett a könnyed, vidám, energikus stílusának köszönhetően, így nem meglepő, hogy a magánélete is sokakat érdekel. Az emberek folyamatosan azt találgatják, hogy vajon van-e párja, és ha igen, akkor ki az, de egyelőre úgy néz ki, hogy a szinglik táborát erősíti a népszerű műsorvezető.

Gelencsér Tímea nem sűrűn szokta beengedni a nyilvánosságot a magánéletébe, de most kivételt tett, és egy igazán különleges fotót osztott meg a közösségi oldalán.

„Eddig én voltam a legfiatalabb Gelencsér a családban de most letaszítottak a trónról! Olyan jó, hogy minket választottál pici Lotti! ( Andris és Andi babája, nekem az unokatesóm )”

– írta Gelencsér Tímea a képhez, amin egy pici babával látható.

A híresség rajongói között volt olyan, aki a fotó láttán hirtelen azt hitte, hogy Gelencsér Tímeának titokban gyereke született, de persze nem erről van szó, hiszen a felvételen az unokatestvérével szerepel – bár könnyen lehet, hogy már nem kell sokat várnunk arra, hogy már a saját babájával láthassuk őt.

Itt lehet megnézni Gelencsér Tímea cuki képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás