promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marsi Anikó nem elégedett az alakjával: „Szeretném, ha nem lenne itt hurkácska”
Borítókép:  YouTube.com/Hírek 24/7
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Marsi Anikó nem szeretné, ha törölközővel kéne takargatnia a hasát, ezért különleges módszert választott a kezelésre.

Marsi Anikó, a TV2 híradósa, kiváló alaknak örvend, amióta Gáborral, az új kedvesével együtt vannak. A kapcsolatuk kezdete óta sokkal jobban érzi magát és ez meg is látszik rajta. Mégis egyes testrészeit nem szívesen vállalja fel, mert nem elégedett velük. Ezért döntött úgy, hogy a rendszeres futáson kívül mostmár egy zsírbontó és feszesítő módszert is kipróbál a felesleg eltüntetése érdekében. 

„Mondják, hogy de jól nézel ki, Anikó. Én pedig mindig azt mondom, hogy jót tesz az, hogy minden értelemben nőnek vagyok nézve otthon. Ha így látják, akkor örömmel tudomásul veszem, hogy ez a hatás kifelé. (…) Vannak napok, amikor azt mondom, hogy hát, így 47 évesen elmegy az, ahogy kinézek. De jól érzem magam a bőrömben”

 – árulta el a Tények Plusznak a híradós, aki most egy újdonsült módszerrel akar megszabadulni a kilóktól. 

„Jó lenne, ha ezzel a törölközővel nem kellene mutogatnom magam, mert meg tudnám mutatni, hogy itt a hasamon, meg a hátamon már tényleg semmilyen kis hurkácska nincsen. (…)Az a baj velem, hogy nem szeretnék kevesebbet enni és ennél többet futni sem” 

– mesélte a nézőknek Marsi Anikó.

A műsorvezető célja, hogy bátran vállalhassa fel testének minden részét, amihez végső soron a futáson és a zsírégető módszereken kívül belső lelki munkára is szükség van. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás