promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre kiderült, ezért cserélték le Király Viktort a Dal legutóbbi adásában
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokakat tartott lázban a kérdés, hogy miért hagyta ki Király Viktor a Dal legutóbbi adását. Végre kiderült, hogy miért nem álhatott színpadra az énekes, aki most, tőle szokatlan módon, műsorvezetőként próbálja ki magát.

Szombat esténként jelentkezik mindig új adással a Dal 2022, ahol Király Viktor mellett idén egy másik új arc, Rókusfalvy Lili vezeti a műsort. Az előző adásnál viszont megdöbbenhettek a nézők, mert Rátonyi Krisztát láthatták a képernyőn. A műsorvezető már rutinos, így rövid idő alatt sikerült beugrania Király Viktor helyett, aki sajnos, lebetegedett, ezért nem tudott részt venni a műsorban.

„Covidos lettem, emiatt ki kellett hagynom a műsort. De már jól vagyok. Negatív teszteket produkálok, azonban az élő adáskor sajnos még pozitív voltam”

- osztotta meg az énekes, aki nagyon nehezen viselte, hogy ki kellett hagynia a showt.

Szerencsére enyhe tünetekkel megúszta a betegséget, addig is a garázsában hasznosan töltötte az időt, új dalokon dolgozott.

Az elkötelezett rajongóit azért figyelmeztette előre a közösségi oldalán, így ők felkészülhettek az énekes hiányára.

„Sziasztok, sajnos igaz a hír, hogy megbetegedtem. Nagyon szerettem volna ott lenni ma este is a Dal negyedik válogatójában, de fő az egészség és a biztonság. Jövő héten aki bújt, aki nem, jövök újra. Addigra és élvezzétek ezt az igazán egyedi felállást! Hajrá #girlpower”

- írta posztjához.

Most szombaton már remélhetőleg minden probléma nélkül színpadra állhat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás