promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
"Elég tüzes pár vagyunk'' - Tóth Gabi még sosem volt ennyire őszinte - videó
Borítókép:  YouTube.com/tóthgabi (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabit rengeteg negatív kritika érte az utóbbi időben - most kitálalt a történtekről.

Tóth Gabi a magyar zenei ipar egyik legnevesebb énekese már hosszú évek óta. Az elmúlt időszakban új alkotásokkal ajándékozott meg minket, például Az én szívem című dallal, amelyben keveredik a hagyományos népzene és a pop világa. Karrierjének ragyogásával ellentétben azonban magánéletében több nehézséggel is meg kellett küzdenie mostanában. 

Párkapcsolatáról és a küzdelmeiről a Palikék világa című műsorban beszélgetett Palik Lászlóval. Többek között arról is beszámolt, hogy a házasság szó hallatán egy kicsit összeszorul a hasa, mivel ez még egy elég súlyos téma számára, amire nem biztos, hogy készen áll. Annak ellenére, hogy a teljes elköteleződésig még nem jutottak el, de párjáról, Krausz Gáborról pozitívan nyilatkozott:

„Egy párt alkotunk, de még nem szoktam meg, hogy férj és feleség vagyunk. Elég tüzes pár vagyunk, akik egymásnak dobjuk fel a labdákat, amivel elvesszük a dolgok élét. Persze, vannak hullámvölgyek, rengeteget vitázunk, ami minden házasságban előfordul. Gábor volt az első férfi, akivel úgy mentem el randizni, hogy nem ismertem”

Gabi elmondása szerint bármikor számíthat rá, még a legnehezebb időkben is. Például azt is elárulta, hogy sokszor túlzottan másra fókuszált. Bizonyítani akart és minden áron ki akarta vívni mások szeretetét. Az emberek által róla alkotott képéről így vélekedik:

„El tudom fogadni, hogy irritálónak tartanak, mert van egy nyüzsgő energiám. A számok azt mutatják, hogy minél több támadást kaptam, annál több szeretetet is. Amikor a pápa előtt énekelhettem, azt a meghurcolás, amit azért kaptam, álmomban nem gondoltam volna. Lefogytam és féltem az emberektől, nagyon kemény időszaka volt ez az életemnek. Engem ez nagyon megerősített, és nagyon hálás vagyok, hogy ezt átélhettem, mert azt érzem, ezt a terhet kibírtam, ugyanis megkaptam hozzá az erőt, hogy elbírjam. Emellett pedig sok szeretetet kaptam.”

​- mesélte Tóth Gabi.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás