promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milliós hotelszoba, százezres vacsorák? - Ilyen Szabó Zsófi és Shane Tusup utazása
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Shane Tusup és Szabó Zsófi nagyon boldognak tűnnek együtt. Mindketten kivirultak, a férfi rajongói szerint még sosem látták ennyit mosolyogni az edzőt.

 

A páros jelenleg Monacóban, Monte-Carlóban pihen, és élvezi egymás társaságát. A világ egyik legromtikusabb helye nem tartozik éppen a legolcsóbb helyszínek közé. A Blikk utána is számolt, hogy mennyit kóstálhat eddig az álomutazás.

A szállásuk a Hôtel de Paris Monte-Carlóban található, ahol egy balkonos, tengerre néző szoba, amilyet Szabó Zsófiék is kivettek, közel 290 ezer forintba kerül éjszakánként. Eddig négy estét töltöttek ott, azaz szerdáig közel 1,2 millió forintjukba került.

A luxushotel mellett természetesen az éttermek is, amikben vacsoráznak, igazán fényűzőek. A három Michelin-csillagos Le Louis XV étterem finom fogásaira egy vacsora alatt közel 140 ezer forintnyi eurót is elszórhatnak, csak az itallap tételei 7-14 ezer forintba kerülnek.

A páros a közösségi oldalaik szerint a szálloda egy másik Michelin-csillagos éttermében is megfordult, a Le Grillbe, ahol hasonló árakkal találkozhattak. De Monte-Carlóban nem olcsó az étkezés máshol sem, 20-25 ezer forintnyi eurót is elkérhetnek.

A napközbeni programokról még nem is esett szó. A város a tengerparton túl, a kaszinóiról is híres, amit tudjuk, hogy nem hagyott ki a szerelmes pár sem. Ide a belépő fejenként 6 ezer forint, az pedig hogy mennyit tettek fel tétnek, csak rajtuk múlott.

A városnézős helikopterezés sem olcsó mulatság, tíz perc csupán 50 ezer forint, és biztosan többet töltöttek a levegőben, hiszen annyi idő alatt szinte semmit sem látni a városból.

Ezekhez a költségekhez jön még a repülőút, ami nagyjából ötvenezer lehetett fejenként.

Úgy hogy ebből is látható, hogy Shane Tusup nem aprózza el, mindent megad Szabó Zsófinak, amire csak vágyhat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás