promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lola nem bírta tovább, ő is bikinire vetkőzött - fotó
Borítókép:  TV2 Magyarország / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő igazán egzotikus helyen várja ki a tél végét.

Az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi döntőjén feltűnt Lola ritkán oszt meg intim pillanatokat a rajongóival. A 33 éves bájos énekes-műsorvezető azonban most kivételt tett, és egészen elbűvölt mindenkit.

Lola az Instagram-oldala tanúsága szerint a paradicsomi Seychelle-szigeteken, Afrika szomszédságában tölti a tél legvégét. A festői Beau Vallon-tengerparton sétálgatott a vízben egy olyan vadító, zöld bikiniben, amely meglepően sokat engedett látni tökéletes testéből.

Az énekesnő egy nappal korábban is posztolt már hasonló képet, de akkor szolid tarka ruhában óvatoskodott ki a beachre. Azóta viszont felbátorodott, és egy pohár itallal a kezében szemmel láthatólag nagyon élvezte a homokban való tapicskolást.

Különösebb kommentárt nem fűzött a képekhez, de az az Instagram-történeteiből is látszik, hogy elsősorban lányok társaságában érkezett a kellemes turistaparadicsomba. A mostanában a SzerencseSzombat lottóshow műsorvezetőjeként látható Lola tavaly szakított párjával.

Három évig járt a nyilvánosságot kerülő, bár szakmabeli Norbival, ám a kapcsolatból végül nem lett házasság. Az énekesnő egy darabig titkolta is a szétválást, de aztán a Hot! magazinnak mégis elárult pár részletet:

„Sokat változtam én is, szerintem pozitív irányban, de az a plusz, ami összetart két embert, eltűnt, és nem jött vissza. Próbáltunk dolgozni rajta, de be kellett látnunk, hogy nem sikerült.”

Lola szerint az volt a gond elsősorban, hogy nem passzolt egymáshoz a személyiségük. Ő robbanékony és energikus, míg a férfi inkább megfontoltabb és nyugodtabb. Talán az azonos munka sem tett jót a kapcsolatuknak, hiszen így otthon sem tudtak igazán kikapcsolni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás