promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva kritikákat váltott ki Radics Gigi külseje – Óriási változáson ment keresztül!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem minden rajongója viseli jól Radics Gigi megváltozott külsejét.

Az énekesnő bármit tesz, azzal mindig kivívja a követői kritikáit. Az utóbbi időben a súlya miatt bántották, mert terhessége alatt felszaladt rá néhány pluszkiló. Kislányát másfél éve szülte meg, mostanra pedig sikerült megszabadulnia 30 felesleges kilótól.

A súlyával most már nincs baja a kommentelőknek, de most is találtak kritizálni valót. Radics Gigi a legújabb klipjének forgatásáról posztolt Facebookon. A fotón látszik, hogy komoly változás mellett döntött, ikonikus barna fürtjeit szőkére festette.

„Sziasztok! Az elmúlt pár hétben nem voltam igazán aktív az oldalamon, de annál inkább a zenében, és ezt hamarosan hallhatjátok és láthatjátok is, nagyon izgatott vagyok, mert most 100%-ban én vagyok a dal szerzője, szövegírója…. Nagyon bízom benne, hogy ti is szeretni fogjátok >>az új Gigit<<, mert aki most jön, az vagyok én igazán! Gyönyörű napot nektek, sok puszi”

– írta a visszatéréséről.

Az „új Gigi” új külsőt is jelentett, ami már most eléggé megosztó, pedig a dalai még meg sem jelentek.

„Nem lehet Rád ismerni ezzel a semmilyen hajszínnel. Öreges”

– írta az egyik hozzászóló.

De többek szerint is csinosabb volt barna hajjal. Azért akadtak olyanok is, akiknek kifejezetten tetszik az újítás, és kedves szavakat hagytak Radics Gigi képe alatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás