promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mel Gibson Budapesten van – Érdemes nyitott szemmel járni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lassan annyi a hollywoodi sztár Budapesten, hogy már meg se lepődünk rajta, ha összefutunk velük a Bazilikánál vagy a Parlamentnél, vagy bárhol, tényleg bárhol.

Most Mel Gibson tért vissza kicsiny országunkba, akivel össze is futott egy szerencsés rajongó. Hogy mikor érkezett, azt nem tudni pontosan, de az biztos, hogy ismét testőrök nélkül lófrál a városban.

Az Oscar- és Golden Globe-díjas színész most is a John Wick-előzménysorozat, a The Continental forgatása miatt érkezhetett Budapestre. Legutóbb pedig november végén járt Magyarországon.

A színész nem arról híres, hogy ki sem dugja az orrát a szállodájából, szeret felfedező útra indulni. Tavaly látták a Bazilikánál sétálgatni, de a Sas utcai Prime Steakhouse-ba is beugrott egy vacsorára. Nem akar feltűnést kelteni, ezért ha teheti, gyalog közlekedik, se autó, se testőrök nem várták korábban az étterem előtt sem.

De nem ő az egyetlen a nagy nevek közül, aki az utóbbi években tiszteletét tette nálunk. Többször járt már Budapesten Oscar Isaac, Harrison Ford, Timothée Chalamet, de megfordult hazánkban Jamie Lee Curtis és Jennifer Lawrence is.

A The Continental minisorozat 2022-ben várható, csupán három részes lesz. A sztori egy világszerte működő szállodaláncról szól, ami semleges területként funkcionál az alvilág tagjai számára. Sok bérgyilkos és gyilkos látogatja a helyet.

Mel Gibson az egyik főszerepet kapta meg a sorozatban, egy teljesen új karaktert, Cormacet fogja alakítani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás