promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka titkol valamit? Gyanús fotókat rakott ki, végig igaza volt a kommentelőknek?
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pár hete sokakat megijesztett Rubint Réka egyik képe, most pedig egyesek szerint direkt takargatja magát a híresség.

Rubint Réka szinte folyamatosan edzéseket tart, illetve különböző eseményeken vesz részt az Alakreformosokkal, akikkel láthatóan nagyon közeli kapcsolatot ápol, hiszen sokszor együtt buliznak.

Egy átdolgozott nap után van, hogy Rubint Réka a jakuzziban lel pihenésre, és sokszor rakott már ki magáról bikinis fotókat, miközben ott lazult – viszont néhány hete az egyik ilyen posztja nagy aggodalmat keltett a követőiben, ugyanis páran úgy vélték, hogy valami duzzanat látható a lábán, és ezt jelezték is neki, de állítólag nem kaptak megnyugtató választ.

Rubint Réka most is megosztott magáról pár jakuzzis, bikinis képet, de pont úgy pózol rajtuk, hogy ne látszódjon a feltételezett duzzanat.

Rögtön felmerült egyesekben, hogy a fitneszedző titkol valamit, ezért takargatja magát, de a többi képén nem látható semmi duzzanatra utaló jel, így valószínűleg nincs miért aggódni – sőt, már annak idején is többen kommentelték, hogy jó eséllyel csak azért tűnt úgy, hogy Rubint Réka bal lábán van valami kitüremkedés, mert a víz megtréfált minket egy optikai csalódással.

Azóta Rubint Réka már rakott ki magáról, illetve a lányáról, Schobert Laráról egy közös videót, amin bárki láthatja, hogy valóban nincs duzzanat a lábán, így tényleg megnyugodhatnak a rajongók, hiszen nincs szó se titkolózásról, se takargatásról, se betegségről:

Itt lehet megnézni Rubint Réka korábbi bejegyzését, ami aggodalmat keltett a követőiben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás