promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Woody Harrelson házasságot kötött viccből, aztán benne ragadt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Woody Harrelson termékeny színész, számtalan hollywoodi produkcióban megfordult már. Az is köztudott, hogy nem áll tőle távol a humor, gyakran játszik komédiákban, de valóságban is nagyon vicces. Azonban nem mindig volt ilyen sikeres.

Miután elvégezte az egytemet, New Yorkba költözött, hogy elkezdje színészi karrierjét, de a nagy álmai nem igazán akartak valóra válni. 14 hónap és 17 munka után készen állt arra, hogy beledobja a törölközőt és abbahagyja a színészetet.

Végül véletlenül sikerült megkapnia egy szerepet Neil Simon darabjában, a Biloxi Blue-ban, majd később "feldühítette" a drámaírót azzal, hogy feleségül vette lányát, Nancyt Tijuanában. A pár 1985-ben házasodott össze viccből, és másnap el akartak válni.

Ami végül mégsem sikerült, mert vasárnap volt és szünetelt az ügyintézés. Ezután 10 hónapig voltak házasok, mert csak akkor sikerült összeegyeztetniük a válást, amit 1986-ban mondtak ki.

Az esetről így nyilatkozott:

„Azt hiszem, Neil akkoriban egy kicsit aggódott, hogy megpróbálhatom lenyúlni a pénzét”

- viccelt a színész.

A kettejük válása egybeesett azzal az idővel, amikor Woody Harrelson karrierje felívelt. Ez pedig egy igazán nehéz időszak volt neki, mivel mindössze 24 éves volt.

"Még a legcsodálatosabb emberek is beszennyeződnek. Én pedig megrészegültem a sikertől. Az egóm fellángolt. Sok olyan idióta dolgot tettem, amit soha nem tudok visszacsinálni”

- emlékezett vissza.

Végül egészen 2008-ig nem házasodott meg újra, akkor vette el Laura Louie-t, akivel azóta is boldogan élnek együtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás