promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szeretnéd megtanulni a Van Damme rúgást? Az akcióhős most megmutatja, hogy kell pusztítani! – videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jean-Claude Van Damme felfedte a titkát, és készített egy oktató videót, amiben elárulja, hogyan rúghatunk úgy, mint ő.

Jean-Claude Van Damme egy olyan akcióhős, aki tele van ikonikus, jellegzetes mozdulatokkal, gondoljunk csak a legendás spárgázására vagy a falat romboló rúgásaira. A színész már 61 éves, de még mindig elképesztő formában van, és cseppet sem okoz neki gondot, ha valakit agyon kell vernie a filmvásznon – a rajongói pedig pontosan tudják, hogy a rosszfiúk veszte jó eséllyel egy nagy rúgás lesz, amit természetesen lassított felvételen csodálhatunk meg.

Most egy igazán különleges videót csinált Jean-Claude Van Damme, ugyanis lépésről lépésre megmutatta, hogy pontosan hogyan is kell úgy rúgni, mint ő – ezzel pedig rengeteg rajongó álmát váltotta valóra, hiszen talán ez volt a világsztár egyik legnagyobb titka és kincse, amit féltve őrzött az utóbbi évtizedekben.

Az külön fantasztikussá teszi a felvételt, hogy Van Damme végig köntösben van, és olyan lazasággal mutogatja a gyilkos mozdulatokat, mintha nem is lenne természetesebb dolog a világon – bár könnyen lehet, hogy számára már tényleg hétköznapi dolog egy halálos rúgás kiosztása, és még a reggeli kávéját is a konyhapulton spárgázva issza.

Itt lehet megnézni Jean-Claude Van Damme oktatóvideóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás