promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg Chevy Chase Hollywood egyik legnagyobb s*ggfeje?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyre többen mondják Hollywoodban, hogy Chevy Chase egyszerűen vállalhatatlan.

Chevy Chase volt a '80-as évek egyik leghíresebb és legsikeresebb komikusa, aki olyan alkotásokat készített nekünk, mint például a Fletch, Óvakodj a törpétől, A három amigó, Golfőrültek vagy a Vakáció-széria. Már annak idején is lehetett hallani pletykákat, hogy a komikus elég problémás, de most rengeteg támadást kap szinte mindenhonnan, ugyanis sokak szerint rasszista, szexista, lekezelő, nagyképű, hátráltatja a produkciókat és szinte lehetetlenség vele együtt dolgozni a bicskanyitogató stílusa miatt.

„Lesz*rom. Vagyok, aki vagyok. És szeretem azt, aki vagyok. Nem érdekel. A személyiségem része, hogy nem érdekel. Nagyon sokat gondolkodtam ezen. Nem tudom, hogy mit mondjak. Egyszerűen csak nem érdekel”

reagált a vádakra Chevy Chase, aki láthatóan egyáltalán nem tagadja, hogy igazak a szóbeszédek.

Többek között Will Ferrell, Bill Murray, Donald Glover és Robert Downey Jr. is azok között vannak, akik ki nem állhatják Chevy Chase-t, aki nem hajlandó bocsánatot kérni a botrányos viselkedéséért, hiszen saját elmondása szerint ő csak őszinte.

Chevy Chase arról is beszélt, hogy szeretne ismét filmekben szerepelni, de hiába zseniális még mindig a humora, amíg ilyen vállalhatatlan, addig szinte biztos, hogy nem fogják őt rendesen foglalkoztatni Hollywoodban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás