promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Britney Spears-t hatalmas megtiszteltetés érte - különleges meghívást kapott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Britney Spears szavai meghallgatásra találtak, így a kormány kivételes találkozót szervezett.

Az amerikai világsztárt hatalmas megtiszteltetés érte, ugyanis meghívást kapott a Fehér Házba. Az esetre azért kerül sor, mert Britney Spears gyámsági perrel kapcsolatos ügye óriási port kavart a köztudatban, így az énekesnő az eset után egyre aktívabban kezdett el foglalkozni az ilyen és hasonló témákkal. 

A több mint tíz éve húzódó eset úgy látszik, hogy még mindig nem közelít a végéhez. Még az a bírósági határozat sem zárta le végleg a mozgalmakat, amely kimondta Britney Spears felszabadítását apja gyámsága alól. 

[[cikk1]]

Az énekesnő a közösségi média felületén osztott meg egy hihetetlenül különleges levelet, amely szerint hivatalos az Amerikai Egyesült Államok Kongresszusának egy elbeszélgetésére. A meglepetés még decemberben érte, amikor gratuláltak neki a sikeres kimenetelhez és egyúttal meg is hívták a Fehér Házba, hogy meghallgassák történetét. 

„A levél miatt úgy éreztem, meghallottak és életemben először számítok! Egy olyan világban, ahol a saját családod ellened fordul, valójában nehéz olyan embereket találni, akik megértenek és empátiát mutatnak! Még egyszer mondom, nem azért vagyok itt, hogy áldozat legyek, bár én vagyok az első, aki bevallotta, mennyire zavaros ez az egész. Segíteni akarok másoknak kiszolgáltatott helyzetekben, hogy vegyék kezükbe az életüket és legyenek bátrak” 

- osztotta meg gondolatait Britney, aki reméli, hogy lépéseivel előremozdítja a hasonló helyzetben ragadt egyének ügyeit. 

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás