promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván felismerhetetlen? Így néz ki most Adam Sandler brutális szerelme, A vizesnyolcas szexi főszereplője - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A film, amely egyenlő lett az évek alatt Adam Sandlerrel.

24 évvel ezelőtt, 1998-ben Adam Sandler főszereplésével elkészült a világ egyik leggagyibb filmje, amely mégis annyira szórakoztató, hogy valószínűleg nincs Magyarországon olyan ember, aki ne ismerné, és aki legalább egy furcsa jelenetet ne tudna felidézni A vizesnyolcasból.

Adam Sandler ebben a filmben felépítette az Adam Sandler-mítoszt, egy olyan karaktert tett fel a "filmművészet" térképére, amelyet onnan letörölni immár nem lehet. Sőt, ez a karakter néha vissza is tér közénk egy-egy újabb film erejéig.

Pár éve a Netflixen hátborzongató élményben lehetett részünk, úgy tűnt, mintha Adam Sandler újra megcsinálta volna kultikus mozit, A vizesnyolcast. A Hubie, a halloween hőse című alkotás ugyanis karakterekben és történetszövésben is hozza azt, amit már évtizedekkel ezelőtt láthattunk.

Biztos, hogy emlékeztek még Adam Sandler udvarlójára az 1998-as filmből, ő volt a nagyon furcsa, de mégis művészi nevű (Vicki Vallencourt) szereplője a filmnek, akit a való életben is nagyon furcsa néven szólíthatunk, ugyanis Fairuza Balk-nak hívják.

Fairuza Balk idén lesz 48 éves, és visszatérő szerepe a gót lány a különböző filmekben, aki általában lázadt a fennálló tradíciók ellen, laza volt, és néha brutális is. A vizesnyolcasban is szókimondó csajt alakít, aki semmitől nem retten vissza.

Fairuza Balk azóta is folyamatosan szerepel filmekben, de neve talán azért sem lehet számunkra ismerős újabb alkotásokból, mivel rengeteg kísérleti és független alkotásban szerepel, amelyek javarészt már nem jutnak el Magyarországra, inkább egy szűkebb rétegnek készülnek.

A színésznő leghíresebb szerepe talán a Dr. Moreau szigetében volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás