promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kozsót súlyos vádakkal támadta exe - bírósági ügy lett belőle
Borítókép:  YouTube.com/onlinemediahirmagazin (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Volt párja hatalmas pénzösszeg elcsalásával vádolja Kozsót, akinek most perkálnia kell.

Kocsor Zsolt, művésznevén Kozso, és volt párja, B. Ágnes, egy ideje csatában állnak egymással a bíróságon. A híres magyar zenész a vádak szerint 10 millió forintot kapott kölcsön egykori kedvesétől. A pénzre állítólag azért volt szüksége, mert egy bárt és egy hostelt is szeretett volna a város szívében, Budapesten létrehozni. 

Ágnes, a Kozso iránt érzett elvakult szerelem és az ígéretek hatására belement a kölcsönbe, de miután azt megkapta a művész, lelépett. Nem tudta sehogyan sem elérni őt, tehát esélye sem volt visszaszerezni a pénzét más módon, minthogy a rendőrséghez forduljon.

„A szerelmem voltál, bíztam benned”

– hangzott el a fájdalmas mondat a bírósági ülésen, amikor szembesülnie kellett Kozsonak a tetteinek következményeivel. A továbbiakban azt is elárulta Ágnes, hogy részletekben adta át neki az összeget, de az utolsó találkozást követően már nem tudta elérni. 

„Én akkor külföldön éltem, ha írtam neki, nem válaszolt, ha hívtam, nem vette fel a telefont. Ekkor jelentek meg a hírek, hogy a teaházában kétes dolgok történnek, valamint egy olyan szerződést adott nekem, amiben én csak ügyvezető lettem volna, szó sem volt tulajdoni részről. Ezért is bontottam fel a megállapodást, majd visszakértem az összeget. Azt mondta, most nincs pénze, ezért nem tudja megadni”

 árulta elKozso egykori párja Ágnes, akinek végül sikerült visszaszereznie minden fillért. A zenész nem érti, hogyan jutottak el a pereskedésig. Szerinte nem történt átverés. 

„Nem értem, ő egy olyan kedves lány. Hogyan jutottunk idáig? Jó volt köztünk minden, most pedig itt vagyunk a bíróságon. Ennek semmi értelme. Én sosem csaptam be őt, és szerettük egymást, nem jó, hogy itt kell lennünk”

– mondta a zenész.

Dr. Novák Péter, Kozso ügyvédje állítja, hogy hamarosan véget ér az ügy és végleg elbúcsúzhat egymástól a két fél.

„Ügyfelem a kárt megtérítette, ráadásul nem kölcsönről volt szó, hanem egy közös beruházásról. A hölgy úgy gondolta, nem kíván több pénzt adni az üzletbe, amely ezért nem is valósult meg. Mivel nem volt megállapodás arra, hogy ilyen esetben mi történik, így azonnal követeléssel élt, ügyfelem pedig sosem állította, hogy nem adja meg a pénzt, mind­össze időt kért. Az ügyet egyszer a nyomozati szakban bűncselekmény hiányában már lezárták, most mégis itt vagyunk. Véleményem szerint még idén le kell zárulnia az ügynek, mivel ügyfelem nem követett el bűncselekményt”

- mesélte az ügyvéd. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás