promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna nem finomkodott: csipkés fehérneműben mutatta meg a formás testét, több ezer ember elalélt a dögös képtől
Borítókép:  youtube.com/RTL24 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kelemen Anna ismét pillanatok alatt felforrósította a hangulatot egy kifejezetten intim fotóval, ami sok ember napját tette szebbé.

Az egykori Playmate, Kelemen Anna az utóbbi években bebizonyította, hogy ő nem csupán elképesztően szexi, de kifejezetten érdekes is, hiszen elég sokszor megosztja a formabontó gondolatait a világgal Instagramon, az emberek pedig általában nem is nagyon tudnak érdemben reagálni rájuk – de Annácska csábító képeire mindenki kíváncsi, így nem meglepő, hogy már több mint 86 ezer követője van a platformon.

Kelemen Anna nemrég valóra váltotta a rajongói álmát, ugyanis végre elindította a saját OnlyFans oldalát, ahol cenzúrázatlan, felnőtteknek szánt tartalmakat oszthat meg magáról – de persze nem ingyen, ugyanis fizetni kell az embereknek azért, hogy láthassák Annácska 18+-os videóit.

Mostanában még a szokásosnál is több dögös fotót rak ki magáról Kelemen Anna, hogy meghozza a fizető közönség kedvét az oldalához való csatlakozáshoz: most például zöld, aprócska, csipkés fehérneműben mutatta meg a tökéletes testét, miközben akkora dekoltázst villantott, hogy az valami hihetetlen:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás