promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigi és Bella Hadid együtt vetkőztek meztelenre egy látványos reklám kedvéért
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A modell testvérpár a bibliai Évaként tündököl a fotón.

Ötletes és pikáns reklámmal rukkolt elő nemrég a Versace divatmárka, amelynek a modell Gigi Hadidot és másfél évvel fiatalabb húgát, Bellát is sikerült meztelenre vetkőztetnie. A huszonéves nők úgy festenek a fotón, mint egy reneszánsz képen, megidézve a bűnbeesés ősi motívumát is.

A fekete hajú Bella lábán egy kígyó tekereg fölfelé, alighanem a testvérek kezében tartott piros almára (nyilvánvalóan a tudás gyümölcsére) fáj a foga. A kép legfőbb érdekességei nyilvánvalóan az egyenként 1530 fontba (650 ezer forintba) kerülő táskák, az egész hercehurca azok reklámozása miatt volt.

Hadidék meztelenül pózolnak, elvégre a paradicsomban vannak, még a bűnbeesés előtt. Melleiket a hajukkal takarják el, ágyékukat pedig a táskákkal, de a látvány így is izgató. A Versace-divatcuccok egyébként a Mini Medusa nevet viselik, ami témailag inkább kapcsolódik a görög mitológiához, mint a Bibliához.

A Daily Mail azt is kiemelte a reklám kapcsán, hogy Gigi 2020-ban adott életet kislányának, és ahhoz képest egészen fantasztikus formában van. A testvérek egyébként nem kötelezték el magukat kizárólagosan a Versace mellett, pár napja például a Michael Kors divatbemutatóján léptek közösen a kifutóra New York-ban.

Donatella Versace a kampány kapcsán kiemelte, hogy azért is esett a két Hadid-lányra a választásuk, mert a család intézményét mindig is kiemelkedően fontosnak tartották. Vonzotta őket a csajok természetessége is, Gigi például többször elmondta már, hogy nem szeret állandóan a tükör előtt parádézni, még a reggeli fogmosását is jobban szereti a zuhany alatt elvégezni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás