promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi szembemegy a trenddel - így neveli kisfiát
Borítókép:  YouTube.com/tatárcsilla (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófit nem érdekli a közvélemény, akkor is kitart nevelési elvei mellett.

A közösségi média mindennapos részévé vált az életünknek, teljesen természetes ma már, hogy napi rendszerességgel megosztjuk a velünk történt eseményeket, közös képeket teszünk ki barátainkkal, szeretteinkkel. Abban viszont megoszlanak a vélemények a szülők között, hogy érdemes-e a gyermekeket is bevonni ebbe az életstílusba, illetve ha igen, akkor mikor lehet ezt elkezdeni? Egyesek pedig úgy döntenek, hogy egyáltalán nem teszik ki a közönség elé gyerekeiket - ebbe a táborba tartozik Szabó Zsófi is.

A Reggeli műsorvezetője saját magánéletét is igyekszik korlátok között tartani, ha a megosztásról van szó. Hosszú ideig az sem derült ki róla, hogy Shane Tusuppal hozta őt össze a sors. Elmondása szerint többször pórul járt, amiért a szerelmi életéről túl hamar kitálalt, ezért ma már elővigyázatosabb.

Hasonló negatív tapasztalatok miatt a kisfiát is próbálja megvédeni, ezért nem posztol róla közösségi média felületein, de ezt nem mindenki veszi jó néven. Sokan úgy fogják fel, hogy Zsófi rejtegeti a gyerekét. Zsófi ezzel szemben is kitart az elvei mellett:

„Ahogy az életem más területein, itt is a középutat, a mértékletességet keresem. A kisfiamról már jó ideje nem posztolok fotókat. Nem teszem ki a kirakatba, védem, óvom. Így valójában csak egy részt lát a külvilág az életemből, ez alapján könyvelnek el. Mára már megtanultam mindezt kezelni” – árulta el a Nők Lapjának a Reggeli műsorvezetője, aki az életében kialakult egyensúlyról is mesélt.”

Azt is elmondta, hogy ma már önmagával kapcsolatos szerepei is átalakultak. Kislányként színésznő szeretett volna lenni, később lovas. Ma már mindkét utat képviseli, a műsorvezetés és a futás mellett, de mégis életének legfontosabb területe jelenleg az anyaság. Ebből kiindulva Szabó Zsófi törekszik a magánéletének határainak megóvására is

Minderről Zsófi a Nők Lapjának mesélt, amelynek címlapján most őt láthatjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás