promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szexi, szingli anyuka miért tetováltatott mérőszalagot az alkarjára? – Pontosan azért, amiért gondolod!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nőnek eddig 11 aktus a napi rekordja, nem hagyja kihasználatlanul a vonalzót.

A brit újságokban régen hagyomány volt, hogy a 3. oldalon mindig egy topless női modellel kedveskedtek az olvasóknak. Ilyen rendszeresen alulöltözött hölgy volt Tracy Kiss is, aki már eddig is legalább 70 kisebb-nagyobb tetoválást varratott a testére, de most aztán tényleg valami megbotránkoztató ötlete támadt ezzel kapcsolatban.

A 34 éves modell (aki mellesleg szingli anyuka) egy mérőszalagot rajzoltatott a jobb alkarjára, mégpedig azért, hogy szex előtt le tudja mérni a vele ágyba bújó férfiak merev péniszét.

A fantasztikus találmányt aztán zöldségeken is tesztelte, és legjobban egy 12 colos (körülbelül 30 centiméteres) kígyóuborka nyerte el a tetszését – az alkarja „kapacitása” egyébként valahol ezen a környéken éri el a maximumát.

„Az új vonalzó tetoválásom híre a világ minden pontjára eljutott. Mindig elcsodálkozom, hogy az emberek mennyire sokkolónak tartják, ha egy nő ünnepli egy férfi méretét, miközben a mi testi adottságainkról állandóan ítélkeznek a médiában”

– írt megfontolandó és elgondolkodtató sorokat Tracy a pajzán fotók alá. Mindehhez még azt is hozzátette, hogy ezzel a módszerrel igen diszkréten, ugyanakkor pontosan be tudja lőni aktuális partnere paramétereit, ahelyett, hogy találgatásokba bocsátkozna.

A hölgy egyébként átlagon felüli szexuális étvággyal rendelkezik, így valóban ki lesz használva a mérőműszere. Saját bevallása szerint eddig 11 aktus a napi rekordja, vagyis pontosan tudja, mit keres a férfiakban.

Nem szégyelli, de a 6 hüvelyk (vagyis 15 centi) fölötti intim méretű hercegeit keresi, és azután döntött a pimasz tetoválás mellett, miután az egyik randipartnere nem volt hajlandó felfedni neki, mekkora „tehetséggel” áldotta meg a sors.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás