promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kanye West hatalmas ámokfutásba kezdett – teljesen elment az esze Kim Kardashian miatt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kanye West ezzel semmiképpen se fogja tudni visszaszerezni a régi szerelmét.

Kim Kardashian már megtalálta a párját Pete Davidson személyében, szóval Kanye West, aki újabban Ye-nek hívja magát teljesen elfelejtődött. A kapcsolatot persze igyekeznek tartani a gyerekek miatt, de jelenleg ennyi.

Nem fogadnánk arra, hogy Kanye és Kim ugyanúgy újra egymásra találnának, mint Ben Affleck és Jennifer Lopez, főleg azért, mert a rappernek egyre jobban kezd elmenni az esze.

Ye próbálta bizonygatni a média felé, hogy ő is bizony túllépett a régi szerelmén, így összejött Julia Fox színésznővel. Nos, kiderült, hogy ez csak futókaland volt Kanye számára, pedig Fox elhitte, hogy valami komoly is kialakulhat kettejük között.

A színésznő közben gyorsan lezárta magában a dolgot, és törölte az összes képet a közösségi médiában, amin a rapperrel együtt szerepel. Érthető a felháborodása, mivel Ye csak arra használta, hogy féltékennyé tegye az exét.

Kanye West számára innentől nem volt megállás, és szabályos ámokfutásba kezdett. Azzal indult a dolog, hogy Valentin-napon egy egész pick-upnyi vörös rózsát küldött Kim Kardashiannek.

Természetesen már ez is eléggé bizarr volt, aztán Ye közétett egy képet, hogy szerinte Kim Kardashian jelenlegi párja régen Hillary Clintonnal járt, és f*szfejnek nevezte a közösségi médiában.

Legutóbb Ye Billie Eilishba kötött bele, szóval a rapper esze tényleg kezd elmenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás