promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shane Tusup elképesztő dologgal készül Szabó Zsófinak Valentin-napra
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Shane Tusup nagyon odáig van Szabó Zsófiért, nem csoda, hogy a Valentin-napot sem hagyhatta ki, hogy ezt bebizonyítsa. Nem akármilyen ajándékkal lepte meg a színésznőt a szerelmesek napján.

Elárulta, hogy két hatalmas dobozban érkeztek meg a Zsófinak szánt meglepetések. Csak hogy négy nappal korábban hozták meg a küldeményt, és majdnem nem bírták ki Valentin-napig, végül csak egy utazás miatt sikerült elkerülniük a sorsukat a csomagoknak, és bontatlanul maradniuk a megfelelő napig.

A hétvégét egyébként a családdal töltötték Balatonon, egy siófoki szállodában szálltak meg. Még egy aranyos képet is megosztottak a kikapcsolódásukról, amin nagyon boldogoknak tűnnek együtt. A fotóhoz azt írták, hogy „Family weekend”, vagyis családi nyaralás. A rajongók pedig olvadoznak a hozzászólásokban, hogy mennyire szép párt alkotnak így együtt.

Shane Tusup sajnos nem árulta el, hogy mit rejt a két óriási doboz. Csak annyit mondott, hogy még mindig a lakásban állnak bontatlanul. Szabó Zsófi már biztosan alig várja, hogy megnézhesse őket, ma már végre meg is teheti.

Korábban két koktéllal próbálta megvesztegetni a férfit, hogy hamarabb megleshesse, hogy mit tartalmaznak a dobozok, de úgy tűnik, a próbálkozás hiábavaló volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás