promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle is vaginagyertyára vágyik? A hercegné valószínűleg pénzszűkében van
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megszokott egy életstílust, amit semmi pénzért sem akar elengedni, így inkább influenszernek áll.

Egyre több ismert személy – modellek, színészek, énekesek – kezdenek influenszer karrierbe. Úgy tűnik, Meghan Markle is úgy döntött, hogy így próbál meg több pénz keresni, mert a királyi családtól való elszakadásuk miatt az anyagi helyzetük bizonytalanná vált.

Amikor hozzáment Harry herceghez, Meghan hercegnének nemcsak a színésznői munkáját kellett feladnia, hanem az életmód blogját, a The Tiget is. De egyre valószínűbb, hogy hamarosan újraindíthatja. Meghan ügyvédje, Marjorie Witter Norman tavaly nyáron kérelmet nyújtott be a The Tig név védjegy jogának biztosítására.

Harry herceg felesége állítólag már azon dolgozik, hogy cégeket vonzzon be jövőbeli együttműködésekre.

„Még nagyobb birodalmat akar építeni, mint Gwyneth Paltrow a Gooppal”

– mondta egy bennfentes.

A Goop segítségével a színésznő sikeres vállalkozóvá vált. Gwyneth Paltrow a webáruházon keresztül sminktermékeket, szexjátékokat, étrend-kiegészítőket, környezetbarát divatot és még sok minden mást is árul, például a hírhedt vaginagyertyáját.

Meghan a saját termékei (például a gyerekkönyve és Harry emlékiratai) mellett luxuscikkeket és szexjátékokat (Hogy ehhez mit szól majd a királyi család?) is szeretne forgalmazni a jövőben.

„Még azt is fontolgatja, hogy saját divat- és sminkvonalat indít”

– mesélte egy ismerőse.

Eddig nem arról voltak híresek, hogy túl sok energiát fordítottak a már elindult projektjeikre, mint a szerződésük a Netflix-szel és a Spotify-jal. Meglátjuk, hogy az influenszer karrier mennyire fog felívelni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás