promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina a tökéletes pár – Még nokedlit is szaggat
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina és G.w.M alig másfél hónapja alkot egy párt, de máris gyakran beszélnek a kettejük közötti kapcsolatról. Most a családi ügyeikbe avatták be az embereket.

G.w.M, azaz Varga Márk roma családból származik, ami nagyon összetartó és hagyomány tisztelő is. Szerencsére Kulcsár Edina könnyedén beilleszkedett a családba, jó kapcsolatot ápol az anyósával is.

„Én is jól érzem magam közöttük. Úgy érzem, Márk anyukája kifejezetten megkedvelt. Elég sűrűn beszélünk telefonon, még akkor is, ha épp nem a szerelmemmel vagyok”

– mesélte Edina.

Azért akadnak dolgok, amiket nehéz megszoknia, például, hogy még szájra puszit sem adhat a családja vagy a gyerekek előtt G.w.M.-nek, nem hogy csókot.

„Mint mindenben, ebben is folyamatosan csiszolódunk. A legtöbb hagyományról már hallottam, de Márk azzal is tisztában van, hogy mivel a médiában dolgozom, ebből adódóan minden feltételnek nem biztos, hogy eleget tudok tenni. Erről is sokat beszélgettünk, nagyon empatikus, jól áll a helyzethez, és a személyemhez.”

Szerinte az elvárásai teljesen természetesek, amit párkapcsolatban élő nőként evidensnek tart ő maga is, például, hogy ne legyen túl közvetlen más férfiakkal. De nem ülhet el csupa férfiakból álló beszélgető társasághoz sem, bár G.w.M. sem teszi ezt meg hasonlóan nőkkel.

„A családtagok körében ez másképp működik. Olyankor mindenki együtt van. A férfiak és a nők egyaránt. Ami még fontos nálunk, az a hozzánk érkező családtagok, vendégek szívélyes fogadtatása, de ebben is profi Edina, ezzel sincs gondunk”

– magyarázta G.w.M, aki szerint Kulcsár Edina tökéletes háziasszony, még nokedlit is tud szaggatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás