promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő és Gyuricza Dóra hálószobatitkokat árult el, de nem úgy, ahogy gondolnád – videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hálószobában azért többet alszunk, mint szeretkezünk. Hát, előbbi Rácz Jenőnek és Gyuricza Dórának se nagyon megy.

A Michelin-csillagos séf és Rácz-Gyuricza Dóra kihozta a tavalyi évből a maximumot. Túl vannak az esküvőn, a nászúton, és a séf étterme is a csúcson van, A Konyhafőnök meg állandóan nézettségi csúcsokat dönt.

Jenő és Dóri azért igyekeztek sok időt kettesben is eltölteni, mert már hamarosan hárman lesznek. A Michelin-csillagos séf feleségének egyre nagyobb a pocakja, szóval Kamilla nemsokára megérkezik.

Rácz Jenőék nem rég a Story magazin fotózásán jártak, ahol Gyuricza Dóra megvillantotta a pocakját is.

Az interjú során hálószobatitkokat is elárultak, de itt most nem a szexről van szó, hanem az alvásról. Rácz-Gyuricza Dóra arról mesélt, hogy egyikük sem mélyalvó, és a Michelin-csillagos séf pedig megígérte, hogy ő is mindenképpen fel fog kelni a gyerekhez, ha sír.

A mélyalvásnak alapból is vége lenne, ha Kamilla megérkezik.

„Én nem tudnám elképzelni, hogy ilyen kibúvó dolgokat találjak, hogy kivegyem magamat a felelősség alól, hogy esetlegesen a gyerekkel foglalkozzak, vagy tisztába tegyem, vagy éjjel én keljek föl. Extrém sok órát dolgozom, de ennek ellenére mindig az lesz, amikor sír a gyerek én is felugrom és kimegyek”

- mondta a videóban Rácz Jenő.

Az egyik kommentelő nem volt ennyire pozitív, és viccesen megjegyezte, hogy amikor megérkezik a gyerek, azért ez a dolog változni fog.

„Legtöbb apa így indul neki az apaságnak aztán mikor egész éjszaka sír a gyerek már több napja,hete, hónapja… akkor majd mondja hogy nekem aludni kell mert én megyek dolgozni, te meg napközben tudsz aludni a picivel… és később már fel se ébred ha a gyerek nyöszörög”

Rácz Jenő persze annyira maximalista, hogy apaként is biztosan a legjobbat akarja majd kihozni magából.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás