promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dallos Bogi rémálmaiban cicit villant – így történne meg a színpadon a kellemetlen eset
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sztárban Sztár élő showja előtt mindig vannak rossz álmai.

Dallos Bogi is bevállalta, hogy megméretteti magát a TV2 egyik legnépszerűbb műsorában, a Sztárban Sztárban. A zsűrit, na meg a közönséget is teljesen levette a lábáról, amikor Pamkutya bőrébe bújt, hogy előadja az Aranybula című szerzeményt.

Pamkutya laza, szókimondó és végtelenül vagány rappereként pörgeti mindig a nyelvét, szóval Dallos Boginak nem volt könnyű dolga az elő adásban.

Bár Bogi tapasztalt előadó, de az izgalmat sokszor nem tudja legyőzni, sőt, a Sztárban Sztár élő showja előtt mindig rosszakat álmodik a stressz miatt.

Ezek között szerepel az is, hogy véletlenül megvillantja a mellét a közönségnek. Ezt úgy álmodta meg, hogy szétpattant rajta egy top a színpadon.

„Szörnyű, de minden élő műsor, nagyobb koncert előtt vannak rémálmaim, amelyekben elképzelem, hogy milyen rossz dolgok történhetnek velem. Volt már esés is az álmaimban, vagy hogy egy topban voltam és az egyszer csak szétpattant rajtam”

- idézte a Blikk az énekesnőt.

Akik követik az énekesnőt, azok nagyon jól tudják, hogy van szexi oldala is. Egy cég kedvéért például meg szokta magát mutatni fehérneműben is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás