promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Al Pacino bedugta a fülhallgatóját, és az utcán kezdett el egy hatalmasat bulizni – videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

81 évesen ki ne szeretne ilyen oltári formában lenni?

Oscar-díjas és többszörös Golden Globe-díjas olasz származású amerikai színész Hollywood egyik legmeghatározóbb alakja. A karrierje A keresztapával robbant be 1972-ben, aztán jöttek az olyan alkotások, mint a Serpico, a Kánikulai délután, vagy A sebhelyesarcú.

Akárcsak legnagyobb riválisának, Robert De Nirónak, úgy Al Pacinónak is voltak mellényúlásai, és szerepelt rossz filmekben, de többségében igyekszik mindig kihozni magából a maximuot. Az egyénisége annyira meghatározó, hogy még egy alapból rossz alkotást és forgatókönyvet is fel tud dobni.

Nem olyan rég a Ridley Scott új filmjébem, A Gucci-házban tűnt fel, amitől jóval többet vártak a rajongók. Al Pacino legközelebb a Sniff című thrillerben láthatjuk, amit Taylor Hackford rendez. Anno ő készítette el Az ördög ügyvédjét is, amiben szintén Pacino játszotta a főszerepet, szóval lehet izgulni, hogy újabb kultikus filmet kapunk-e.

Közben most Al Pacino egy videó miatt került reflektorfénybe, ami egyszerűen imádnivaló.

A színész Beverly Hillsben sétálgatott: bedugta a fülhallgatóját, és elkezdett az utcán táncolni. Még 81 évesen is tökéletesen mennek neki a mozdulatok.

„Nehéz megmagyarázni, milyen nyugodt boldogságot keltett bennem a 81 évesen így táncoló Al Pacino vidója”

- írta a felvételt megosztó Justin Moran.

Az biztos, hogy ez a hét egyik legjobb videója:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás