promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szexi showra cserélte a katolikus nevelést a burlesque táncos
Borítókép:  Illusztráció/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Paulina Tenner szigorú katolikus nevelést kapott. 24 évesen vesztette el a szüzességét, majd két évvel később találkozott a burlesque tánccal és végre sikerült megélnie szexuálitását.

Paulina a Grant Tree nevű vállalkozásának fejlesztése során fedezte fel a burlesque-et. A cége segíti a technológiai startupokat a finanszírozásuk biztosításában. Egy napon, az üzleti megbeszélések között, betévedt egy kabaré helyszínére, és megpillantott egy burlesque próbát.

"Teljesen magával ragadott, meg akartam tudni, hogyan lehetek burlesque showgirl"

– mondta.

„Ezért felhívtam néhányat, küldtem néhány e-mailt, és ráakadtam egy iskolára, és elvégeztem néhány órát. Természetesen elkezdtem fellépni, és ez volt életem egyik legnagyobb kalandja."

Paulina fontosnak tartja eloszlatni a mítoszokat – ez nem ugyanaz, mint az öltánc vagy a vetkőzés, ahogyan azt az emberek képzelik, hanem sokkal inkább a művészi kifejezésről, a szexuális felhatalmazásról és a humorról szól.

„Te a színpadon vagy, az emberek nem érintenek meg, kapcsolatba léphetnek veled, de csak akkor, ha hívod őket, és csak rajtad múlik, hogy mikor és mennyit mutatsz meg, felfeded-e egyáltalán. Ez a közted és a közönség közötti kölcsönhatásról szól”

- magyarázta a burlesque lényegét.

Úgy gondolja, hogy a táncnak köszönhetően sikerült kiismernie a szexualitását, az érzékiséget és a kreativitást.

"Megtanultam, hogy nagyon megéri sebezhetőnek lenni: a színpadon elég kiszolgáltatottan, levetkőzve kell megmutatnod magad, tudva, hogy a tested nem olyan tökéletes, mint szeretnéd, de ez nem is fontos. Nagyon fontos viszont a karizmád és a testeddel való kapcsolatod.”

Ma már nyitott házasságban él, és a tánc mellett sikeres üzletasszony is. A burlesque-nek köszönhetően bejárta a világot, több országban is fellépett már.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás