promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebuktak: itt az első csók Tóth Andi és Andrei Mangra között? A Dancing with the Stars sztárja végre tiszta vizet öntött a pohárba!
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Andrei Mangra elmondta az igazságot.

A művészt örök, a művészet kiszámíthatatlan, szenvedélyes, és mindig tartogat nekünk meglepetéseket. Most is épp ezzel szembesülhettek majd.

A Dancing with the Stars második magyar szériájának a TV2 színpadán lehengerlő produkciókat nyújtó párosa nemrégiben egy olyan, sosem látott videóval örvendeztette meg a rajongókat, amelynek a végén nagyon közel kerülnek egymáshoz, szinte várod,

hogy elcsattanjon a csók, de snitt, és a videónak végeszakad. Sokan viszont azonnal elkezdtek kombinálni és találgatni.

A műsor tehát véget ért, ám ma is több tízezren figyelik azt, hogy Andrei Mangra és Tóth Andi között milyen kapcsolat van. Az ominózus videó végén nagyon sokan megkérdezték, hogy mi történt, tényleg elcsattant közöttük az első nyilvános csók az internetes kontentek tengerén?

Andrei Mangra művészi módon válaszolt most a feltett kérdésre egy Instagram-sztorijában, egy rövidke videót posztolt megint, amelyben kísértetiesen közel kerülnek egymáshoz újra Tóth Andival. A rövid felvételre pedig azt írta rá, hogy:

"Ez a gyönyörű a művészetben, mindig marad kis hely a fantáziának".

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás