promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Meg lehet szokni a bántást” - Közellenség lett Kulcsár Edinából?
Borítókép:  youtube.com/Tatár Csilla (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina reméli, hogy hamarosan végre nyugalomra lelnek szerelmével, G.w.M-mel.

Manapság szinte az egész ország Kulcsár Edina és Csuti válásáról, illetve arról beszél, hogy az egykori szépségkirálynő máris összejött az ismert magyar rapperrel, G.w.M-mel. Kulcsár Edina rengeteg támadást kap emiatt, de igyekszik a saját boldogságára koncentrálni, hiszen végre ismét rátalált a szerelem – bár elég nehéz lehet ekkora figyelem mellett normálisan fenntartani egy kapcsolatot.

„Igyekszünk békét teremteni magunk körül, mindent kizárni, és megélni a szerelmünk első heteit, viszont még mindig forrnak körülöttünk az indulatok. Most már azt mondom: meg lehet szokni a bántást. Lassan az lenne a furcsa, ha nem arra ébrednék, hogy bődületes hülyeségeket írnak rólam”

mondta Kulcsár Edina, aki annyi beszólást kap, mintha igazi közellenség lenne.

A modell már nagyon várja, hogy lecsengjen a botrány, és végre rendesen kiélvézhessék G.w.M-mel a szerelmük kezdeti időszakát, de jelenleg úgy érzi, hogy egyesek nagyon ellenük vannak, és próbálják tönkretenni őket:

„A családom, anyukám és a barátaim abszolút mellettünk állnak, támogatnak minket. Ők be voltak avatva, tudják, mikor mi történt, teljes képük van a történetünkről. ezért is háborodnak fel, amikor hazugságokat hallanak, olvasnak rólunk... Értem, hogy ez másoknak érdekes, de nekünk ez az életünk, és azt látjuk, hogy bizonyos emberek próbálnak minket minden erejükkel tönkretenni”.

Itt lehet meghallgatni Kulcsár Edina új dalát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás