promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence válik Csobot Adéltól?
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, eddig tartott Csobot Adél és Istenes Bence házassága.

2022 a magyar celebvilág fekete éveként fog megmaradni az emlékezetünkben. Egymás után jelentik be a hazai hírességek, hogy véget ért a kapcsolatuk vagy a házasságuk. Bár most még Kulcsár Edina és Csuti válásától zajos a bulvársajtó, hamarosan egy másik sztárpáros magánélete lesz a figyelem középpontjában.

Az a hír járja, hogy Csobot Adél és Istenes Bence is válnak, de a hivatalos bejelentés csak később várható. Az egyik nagyobb, bulvárral foglalkozó Facebook-csoportban nemrég közzétettek egy posztot, amelyben azt írják, hogy a műsorvezető és énekes párja útjai különválnak. A bejegyzésre a Promotions.hu egyik olvasója hívta fel a figyelmet.

„Istenes Bence válik Csobot Adéltól!!! Úgy látszik nem tudták megoldani a magánéleti problémáikat. Sajnálom őket mert aranyosak voltak együtt. Azt nem tudom, mikor és hol lesz a bejelentés, lehet az instájukon vagy az egyik lap címlapján. De állítólag valamikor jövő héten lesz”

- írta olvasónk a levelében.

Istenes Bence és Csobot Adél korábban Friderikusz Sándor Életünk története című műsorában is beszéltek arról, hogy milyen problémáik voltak a házasságukban, de akkor úgy tűnt, meg tudták oldani őket, és kitartanak egymás mellett. Ha hihetünk a zárt csoportban közzétett pletykának, akkor hamarosan kiderülnek a válás részletei.

FRISSÍTÉS: A Bors kapcsolatba lépett Istenes Bence menedzserével, aki határozottan cáfolta a pletykákat:

„Bence sajtósaként cáfolom a híreket Bence és Adél szakításáról. Ez egy teljesen valótlan állítás, nem is értjük, hogy kinek a fejéből pattanhatott ez most ki”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás