promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Young G Béci durván lehordta a mai fiatalságot
Borítókép:  YouTube.com/youngG26 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Keményen kifakadt a magyar előadó, kiosztotta beszólásával a fiatalokat.

Young G, vagyis Béci, akit még anno a ValóVilág televíziós műsorban ismerhettünk meg, soha nem félt kimondani véleményét. Most sem kerülgette a forró kását, kitálalt mindarról, amit a ma élő fiatalokról gondol általánosságban. 

Sajnos magánéletében sok nehézséggel kell megküzdenie az előadónak, hiszen nem sokkal azután, hogy szerelmével, Mészáros Norinával összeházasodtak, méhnyakrákkal diagnosztizálták őt. A mindennapjaikat most a remény és a bizonytalanság szövi át és sokat izgulnak. Talán ez is közre játszott abban, hogy ilyen negatívan szemléli a világot a magyar rapper? A közösségi médiában ugyanis igencsak odapörkölt a fiataloknak. Összefoglalva mindent, egy cseppnyi tiszteletet nem érez rajtuk, persze pár kivétellel, és szerinte túlságosan önteltek.

„Egy Cyber világban éltek! Keresitek a boldogságot...azt hiszitek, hogy leírjátok azt, hogy szeretlek, még azt is érzed??? Ezt érezni kell! Ölelésnél a bizsergést, amit átadsz a másiknak! Szerelem??? Azt sem tudjátok miről beszéltek. Köszöntök a másiknak, meg kedveskedtek...üzenetben! Mintha az egész élet ott folyna...srácok, ahogyan kilépsz az ajtón, ott van az igazi élet! Szeresd az internetet, de kérlek, hogy tudatosan használd! Te már ott élsz! Ember! A like-októl meg a nézettségtől várod, hogy az életed jobb legyen, de amikor azt mondja neked valaki, hogy szeretlek...olyan, mintha leírná! Ez nem ugyanaz!”

​- fogalmazta meg oldalán Béci. 

Továbbá azt javasolta nekik, hogy igyekezzenek több időt tölteni a valóságban: foglalkozzanak az érzéseikkel, szeressék egymást és mindenekfelett legyenek tisztelettudóak. Béci kiemelten fontosnak tartja az idősek iránti tiszteletet, amiért nekik köszönhetjük az életünket. Majd így folytatta:

„Nincs egyéniségetek...ugyanúgy néz ki mindenki, ugyan azt csinálja, csak pepitában...futószalagon jöttök egymás után! Igenis baj van a fiatalsággal! Senki nem látja?? Egy kezemen meg tudom számolni, hogy kik azok a fiatalok körülöttem, akik emberszámba vehetők! Dolgozni egyik se...egy kis tisztelet szerintem nem nagy kérés! A szüleitek felé és az embertársaitok felé...Köszi!”

A durva kritikához biztosan lesz egy-két szava a fiatalságnak is, de mindenesetre most tényleg kiadta magából Béci.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás