promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aurelio börtönbe vonul: nevetséges összeget kér el az élő közvetítésért
Borítókép:  YouTube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még Berki Krisztiánon is túl akar szárnyalni a valóság-show nyomán ismert celeb.

Aurelio nemsokára a rácsok mögött találja magát, de még egy utolsó nagy dobásra készül előtte. A celeb ugyanis elhatározta, hogy élőben közvetíti a szabadlábon töltött utolsó óráit - természetesen nem ingyen. Utoljára hasonló eseményt Berki Krisztián és Mazsi vezényeltek le, amelynek bevétele egy igencsak summás összeg lett.

A reality-show celeb azt is elárulta, hogy mennyit fog elkérni azért, hogy valaki csatlakozhasson az élő közvetítéshez. Az ár még Berki Krisztiánék elgondolásán is túlmutat annak ellenére, hogy a szülési folyamat jóval több ideig tartott. Így kezdte a nagy bejelentést Aurelio:

„Szevasztok! Röviden és tömören szeretném, ha a hozzám közel álló Testvérek, Barátok, Haverok, Onoratok, Tigrisek, Harcosok, VVsek, Rendőrök, Bűnözők, Szereplők, Művészek, Zenészek, Követők és Rajongók lehetőséget kapjatok az utolsó egy órámat velem eltölteni a bevonulásom (egyben születésnapom) Napján. Egy jelképes összegért ami 1990.-ft, aminek a felét egy alapítványnak szeretnék adni, hogy rájöjjenek az emberek ki vagyok én valójában. A másik felét pedig egy kávéra szeretném költeni amire úgy érzem, hogy szükségem lesz ebben az igazságtalan időszakban.”

Aztán azt is kifejtette, hogy az utolsó óráját szeretné azokkal tölteni, akik igazán mellette állnak. Állítása szerint mindez egy jó célt szolgál és hálásan megköszöni azoknak, akik csatlakoznak. Az élő adás egyébként február 16-án zajlik majd, de a pontos időpontot csak azoknak árulja el, akik befizettek az eseményre. Aurelio reményei szerint sokan fognak összegyűlni. 

Egy interjújában pedig az is kiderült, hogyha nem érzi magát jól a magyar büntetés-végrehajtási intézet falai között, akkor mindenképpen egy svájci luxusbörtönbe költözik át.

Az ítéletről mesélő, könnyekkel küszködő Aurelio-t megnézheted ebben a videóban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás