promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rúzsa Magdit ez várta otthon, miután kiengedték a kórházból
Borítókép:  YouTube.com/magdolnarúzsa (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rúzsa Magdit egy nagyon cuki meglepetés várta otthon, amit férje állított össze neki.

Rúzsa Magdi már hónapokat töltött a kórházban, ugyanis óvintézkedések miatt szeretett volna orvosi felügyelet alatt lenni jóval a születési dátum előtt. Február elsején aztán megtörtént a csoda, megszülettek hármasikrei: Keve, Zalán és Lujza. Akkor a közösségi oldaláról értesülhettünk az örömhírről, azóta pedig ki is engedték az énekesnőt a kórházból és hazamehetett. 

„Örömmel értesítek mindenkit, hogy tegnap reggel megszülettek a kisbabáink. Most még nehéz szavakba önteni az érzéseinket. Boldogság van”

- így tudatta velünk Rúzsa Magdi gyermekeinek születését. 

Szerencsére ő is, és a gyermekei is mind egészségnek örvendenek, komplikáció nem történt. Ezért aztán hazaengedték és a vidám édesanya már repült is az otthon melegébe, ahol egy nagyon kedves meglepetés várta. 

Férje, Simon egy cuki kis ajándékkal várta otthon: egy piros, Micimackós kép pihent a polcon, amin az aranyos kis maci szívecskékkel tarkított lufikat tartott a kisbabák nevét viselve. 

A meghitt pillanatot Magdi a közösségi médiában osztotta meg egy Instagram-történetben. Micsoda öröm lehetett hazaérkeznie az énekesnőnek ennyi megpróbáltatás után! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás