promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuti bevallotta, így hatott rá a válása Kulcsár Edinával
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó András Csuti ritkán szólalt meg a válásával kapcsolatban, most végre megszólalt.

Kulcsár Edina és Csuti házassága tönkrement, erről pedig már az egész ország tud. Hetek óta zajlik a szakítás, amiről sok részlet kiderült már, de most végre az ex férj is megszólalt.

Az üzletember már jobban van, a napokban utazik Londonba üzleti tárgyalásra. Ugyanis létrehozott egy közösségi oldalt, a Good People Everywhere-t, amit szeretne külföldön is elérhetővé tenni. Az oldal lényege, hogy jó emberek mindenhol vannak, akik segítő szándékkal fordulnak egymás felé. Fontos, hogy minél több embernek segítsünk, óvjuk a környezetünket, figyeljünk oda embertársaink testi- és mentális egészségére.

„Ennek a házasságnak akkor is vége lett volna, ha nincs Márk. Edinával próbáljuk az összes kérdéses ügyünket békében lezárni, a gyermekeink érdekeit és lelki egészségüket tartva szem előtt. Én már magam sokkal jobban vagyok, mint korábban, jelenleg előre tekintek a feladataimra. Sokat tanultam az utóbbi időben, levontam a következtetéseket, hogy mi volt az én felelősségem a házasságunk kudarcát illetően. Visszacsinálni már nem tudom, de mindketten arra törekszünk, hogy a legjobbat hozzuk ki a jelenlegi helyzetből. Már látom a fényt az alagút végén, és egyébként sem engedhetem meg magamnak, hogy elengedjem magamat. Megtaláltam azt, amivel le tudom kötni magam, azokat a területeket, amikkel ha foglalkozom, jó érzéssel töltenek el, így bizakodva tekintek a jövőbe„

– mondta el Csuti.

Jelenleg az angoltudásán dolgozik, a munkával törődik és edz. Valamint a lehető legtöbb időt tölti a gyerekeivel, Ninával és Medoxszal, és a barátaival.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás