promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Kis csajszikám” - máris elrabolták Csuti szívét, nem is akárki - közös fotó
Borítókép:  RTL Klub (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Íme az új kiszemelt?​

Az elmúlt hetekben a fél magyar sajtó Csuti és Kulcsá Edina szakításával foglalkozott, majd később G. w. M.-mel is, a Youtube-on elképesztő számokat hozó rapperrel is, ugyanis Kulcsár Edina egy közösségi média posztban jelentette be, hogy újra rátalált a szerelem.

Azóta mindketten sokat nyilatkoztak már a különböző médiafelületeken, Csuti például Palik László műsorába is elment, hogy egy futás közbeni interjú során beszéljen az érzéseiről.

Később már sok cikk regélt arról, hogy Csuti egyre több lájkot osztogat Horváth Gréta fotóira a közösségi térben, így azonnal szárnyra kapott egy pletyka, hogy vonzódhat hozzá. Persze azt is tudni kell, hogy a két házaspár, Gréta és férje, illetve Csuti és Kulcsár Edina már régebb óta ismerik egymást, sőt, együtt is dolgoznak, így egyáltalán nincs semmi meglepő a kedvelésekben, ám sokan már elkezdtek gratulálgatni is.

Csuti - talán ezekre a találgatásokra is reflektálva kicsit viccesen - legújabb posztjában egy kis szójátékkal élt, és azt írta új képéhez, amelyen egy tündéri kutyussal szerepel közösen:

"Kis csajszikám, aki egyébként @laci.hrvth kutyája, felült mellém falatozni! Csak nagyon rövid ideig volt kutyám, de szerintem amint megoldódnak körülöttem a dolgok, nekiindulok és felkeresek egy menhelyet!"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás