promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Aurelio erre még mindenképpen szánt időt a börtön előtt – fotó
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az már korábban elmondta, hogy odabent meg fogja tudni magát védeni, ha kitör valamilyen balhé.

A Való Világ 6 egykori győztesét és társait emberrablás miatt állították bíróság elé. A celeb nem úszta meg a dolgot, és végül jogerősen 2 év 3 hónap börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla. Ehhez még hozzátették a drogügyei miatt kiszabott büntetést, szóval 3 év 5 hónapot kell bent töltenie.

Anno mi is beszámoltunk róla, hogy van olyan rab, aki már nagyon várná bent VV Aureliót.

„Mindenfélével riogatnak, de őszintén szólva bízom benne, hogy az ismertebb emberekre az őrök is jobban vigyáznak. Nem hiszem, hogy betesznek a gyilkosok közé egy húszfős cellába. Nem áll a börtön érdekében, hogy valami bajom legyen, és én sem azért megyek oda, hogy a bajt keressem. Ha viszont ha kell, meg tudom magamat védeni”

- nyilatkozta a Blikknek a celeb, aki járt a rendészetire, és külön küzdősportot is tanult.

Odabent mindenképpen szeretné elkerülni az összes balhét, és csendben leülni a büntetését. Ez neki is az érdeke, mivel így a jó magaviselete miatt hamarabb szabadulhat.

A Bors szerint már közeleg az idő, és VV Aureliónak hamarosan el kell kezdenie leülni a büntetését. Az egykori valásgshow-szereplő sok időt tölt a barátnőjével, de azért a barátaival is bulizott egyet. Ezt a fotót ide kattintva tudjátok megnézni.

Aurelio már lehet megkapta a behívóját. Abban persze még biztos volt, hogy a karácsonyt és a szilvesztert kint töltheti, és ez így is lett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás