promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ikertornyok: Köllő Babett mellei átdöfik a zöld selymet, Sári Évi cickóira pedig már szavakat sem találunk
Borítókép:  LifeTV (screenshot) / Sári Évi Official (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A két színésznő alaposan nekivetkőzött, a látvány mindent felforrósít.

Köllő Babett izgató ruhabemutatót tartott a napokban, ezúttal egy zöld szettet választott ki a férfikövetői lenyűgözése érdekében. Bár az egyik kommentelő megdicsérte a szép pizsamát, valójában egy elegáns alkalmi viseletről van szó, amelyet ékszer minőségű gombok díszítenek.

A színésznő zöld selyemnadrágja a forgalmazó honlapja szerint 54 500 forintba kerül, a spagettipántos felső 39 500-ba, míg a zöld trench coat 59 500 forintot kóstál. Az összeállítás gyönyörű, így nem csoda, hogy Babett nem érte be ennyivel.

„Babszika kényelmesen elegánsban ismét. Ez a stílus igen közel áll hozzám. Amúgy is imádom a szatén selyemből készült ruhákat. Annyira finom a tapintása. Simogatja a bőrömet. Beszereztem ebből a 3 részes szettből egy sötétkéket is”

– írta a videó mellé. Persze, fanyalgók mindig akadnak, az egyik hozzászóló szerint a színésznő haja ezúttal nem állt jól, más pedig úgy vélte, hogy a ruha bizony kövéríti a szőke bombázót. Ítélje meg mindenki maga:

Közben érdemes egy pillantást Zanzibárra is vetnünk, Sári Évi ugyanis már második hete küldi onnan a jobbnál jobb képeket. Az énekes-színésznő sosincs túlöltözve, persze, ezt a 30 fok körüli hőség nem is indokolja.

Már eddig is komplett fürdőruha-bemutatót tartott az Instagram-követőinek, de ezen a téren a csúcsot alighanem most érte el. Évi tengericsillagokat gyűjtött a vízben (nyugalom, nem mérgezőek, és a tüskéik sem veszélyesek), és miközben a tenyerében tartott élőlényeket mutogatta, a melleit úgy szorította össze, hogy idehaza is megérezhettünk valamit a trópusi forróságból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás