promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Grétát összeboronálták Csutival – most lelepleződött az igazság!
Borítókép:  Horváth Gréta / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meggyes Dávid elhagyta a nőt Stana Alexandra miatt, de ez nem törte meg.

Élő dráma játszódik nap mint nap a szemünk előtt, amit magyar celebvilágnak nevezünk, és ennek az egyik főszereplője Csuti, vagyis Szabó András. A modell-szépségkirálynő Kulcsár Edinával élt harmonikusnak tűnő kapcsolatban, de aztán kiborult a bili, és az álompár január közepén bejelentette, hogy elválnak.

Szintén 2022 első hónapjában közölte Horváth Gréta, hogy a férje, Meggyes Dávid elhagyta őt. Innen pedig már csak egy lépés volt, hogy a két csalódott felet a közvélemény összeboronálja. Ez gyorsan meg is történt, hiszen többeknek feltűnt, hogy Csuti egyre gyakrabban lájkolja Gréta bejegyzéseit a közösségi oldalán.

A múlt héten az egygyermekes anyuka egy hatalmas csokor fehér rózsát kapott, amire mindenkinek felcsillant a szeme. De aztán kiderült, hogy csak reklámajándékként érkeztek hozzá a virágok, így a nagy leleplezés akkor még elmaradt.

A növekvő érdeklődést érezve Gréta aztán úgy döntött, hogy az Instagramon őszintén válaszol követői kérdésére, természetesen a magánélete fejleményeit sem elhallgatva. Az első óvatos, tapogatózó kérdés még csak az volt hozzá, hogyan érzi magát.

„Köszönöm szépen, jól! Sokat vagyok a családdal, a barátaimmal és a kisfiammal. Illetve dolgozom, teszek-veszek a házon, kerten. Van feladat bőven”

– válaszolta Gréta, aki ezután nem tért ki egy belemenősebb kérdés elől sem. Az egyik követője természetesen arra volt kíváncsi, mi igaz a pletykákból, tényleg összejöttek-e Csutival.

„Nevetséges! Nagyon unatkoznak az emberek!”

– szerelt le mindenkit két mondattal, de azt is hozzátette azért, hogy minden nehézség ellenére továbbra is hisz a szerelemben. Egyelőre lefoglalja Filip, a kisfia nevelése, nem gondolkodik a társkeresésen.

„Nekem egyelőre senki nem fér a szívembe”

– jelentette ki Gréta kerek-perec, alighanem hosszú időre lezárva a Csuti-féle szálat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás