promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pornósztár lett egy afgán nő, pedig az élete veszélyben forgott
Borítókép:  Illusztráció/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy érzi, így visszaszerezhette az irányítást az élete és a szexualitása felett, pedig a saját apja akarta miatta megöletni.

A 28 éves Yasmeena Ali Afganisztán legismertebb pornósztárja. Új interjújában elárulta, hogy óriási kockázatot vállalt a szexmunkával, elhagyta miatta a családját és a vallását. De úgy érzi, hogy a hozzá hasonló nők számára, akik egy szexuálisan elnyomó kultúrába születnek, megéri a munka, hogy visszaszerezzék a testük feletti uralmat, valamint az erotikus szabadságukat, és a saját fizetést.

„Amikor először elkezdtem dolgozni ebben az iparágban, meglepődtem, hogy a nőket milyen jól fizetik férfitársaikhoz képest”

– mondta Ali.

„Sokszor a magasabb végzettséggel és tapasztalattal rendelkező nők más iparágakban nem kapják meg azt a fizetést vagy tiszteletet, mint férfi kollégáik”

– folytatta.

Jelenleg több mint 9 millió megtekintést ért el a Pornhubon. De nem minden ment zökkenőmentesen az egykori muszlim számára, aki jelenleg Kelet-Európában él.

Ali 1993-ban született Kabulban. Az elnyomó tálib uralom alatt eltöltött évek után a 2000-es évek elején családjával az Egyesült Királyságba vándorolt ​​be. Az apja menedékjogot kapott, mert fordítóként szolgált a brit és amerikai csapatok mellett az afganisztáni harcok alatt.

Ali azonban nem találta könnyebbnek az életet Angliában sem, úgy érezte, megfulladt a szigorú muszlim családban. Tinédzserként megszökött, és összeköltözött David Cohen, zsidó fotóssal. Lemondott a vallásáról, „felszabadította” szexualitását, és karrierbe kezdet.

2020-ban az apját és az unokatestvérét letartóztatták, mert meg akarták ölni, amiért megszégyenítette a családot a pornózással, de a zsidó párját sem fogadták el.

„A szüleim mindig félelmet keltettek bennem… Ha elhagyom az iszlámot, az apám megfenyegetett, hogy megöl, mert bemocskoltam az iszlámot, az afgán kultúrát és a család becsületét”

- mondta Ali, aki ma már ateistának vallja magát.

A tálibokat pedig képmutatónak tartja, mert már többször bebizonyosodott, hogy a katonáik gyakran néznek pornót. Jelentős erotikus gyűjteményt találtak például Oszama bin Laden al-Kaida-vezér számítógépein 2011-es halála után.

Ali egyébként nem csupán Afganisztán legnagyobb pornósztárja, hanem jelenleg az egyetlen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás