promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sári Évi nem nyugszik, tökéletes melleit az összes bikinijében megmutatta Zanzibáron
Borítókép:  LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekes-színésznőnek talán a tűzvörös áll a legjobban.

Sári Évi január 26-án jelentkezett be először Instagram-poszttal Zanzibárról. Az énekes-színésznő a tavalyi év fáradalmait érkezett kipihenni az Afrika keleti partjainál lévő szigetekre. A vakációja azonban a képei tanúsága szerint nemcsak a napozásról és a sós vízben fürdőzésről szól.

Évi szívesen fotózkodik a maszájok társaságában, a vidáman mosolygó férfiak, nők és gyerekek szinte mindenhol ott vannak. A legtöbben talán Kenyából és Tanzániából ismerik ezeket a félnomád életmódot folytató, a hagyományaikat hűen őrző embereket.

Mivel azonban Zanzibár szigetcsoportja is Tanzániához tartozik, így nem csoda, hogy a nyurga, vörös ruhás őslakosok arrafelé is felbukkannak. A szigeteken fűszereket termesztenek, de az idegenforgalom is komoly bevételt jelent számukra.

Évi a nyaralását arra is kihasználta, hogy fürdőruha-kollekcióját bemutassa követőinek. Előbb egy elegáns fekete darabot vett magára, talán azért, hogy kontrasztot alkosson az akkor még nem teljesen barnára sült bőrével.

Aztán egy pirossal és fehérrel is feldobott melltartót vett magára, de volt rajta a dzsungelek zöldjét időző szett is, a csúcspontot azonban kétségkívül a tűzvörös, egyrészes fürdőruhája jelentette.

„A tengeri teknőcökkel is volt egy kis barátkozás. Némelyik akkora volt, és olyan erővel úszott a lábamnak, hogy meglepődtem. Szerencsére erős lábakon állok”

– írta az énekes-színésznő, akinek merész képei láttán a férfi rajongók elégedetten állapíthatják meg, hogy a hölgy mellben is erős. A vörös pedig kifejezetten jól áll neki, és szerencsére szívesen is viseli.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás