promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy irtózatos szellentéssel köszöntötték Cristiano Ronaldo barátnőjét Madridban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A várandós szépség felidézte a spanyol fővárosban tett első útjukat.

A sztárfocista Cristiano Ronaldo 2017 óta van együtt a spanyol modell Georgina Rodríguezzel, aki már szült neki egy kislányt, most pedig ikrekkel várandós. Úgy hihetnénk, hogy a nő álomszerű életet él a dúsgazdag sportoló mellett, de néha azért ő is találkozik a valósággal.

A Netflixen futó dokumentumfilmben például a 28 éves szépség elárulta, mi volt a legelső élménye, amikor Ronaldóval Madridba költöztek. A hölgy éppen a lánytestvérével utazott a metró mozgólépcsőjén, amikor rettentő bűzt éreztek.

Aztán meghallották a hangot is, hiszen az előttük álló öregember újabb galambot eresztett ki, egyenesen a két nő képébe. Georgina viszont annál sokkal temperamentumosabb, hogy mindezt szó nélkül hagyta volna.

„Micsoda köszöntés! A testvérem haját szinte összekócolta a légáramlat, az öregember pedig megfordult, és csak bámult ránk. Uram, vegyen magának egy dugót! Hát ez hihetetlen…”

– bosszankodott a barna szépség. Az argentin gyökerekkel rendelkező nő azt is elárulta, hogy a beköltözés után lényegében eltévedt Ronaldo házában, az olyan óriási kiterjedésű volt. Talán nem túlzott, amikor azt mondta, hogy néha fél órán keresztül kereste a nappalit.

„Gyerekkorom óta egészen kis lakásokban éltem. Aztán odamentem, és így jártam. Talán egy fél év telt el, mire mindent kiismertem, és onnantól már rendben volt a dolog”

– nyugtatott meg mindenkit Georgina. Aki egyre inkább nyeregben érezheti magát, hiszen 36 éves párja sűrűn hangoztatja, hogy most már ideje lenne összeházasodniuk. A lánykérésen már tavaly túlestek, így nincs sok akadálya a világraszóló lagzinak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás