promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone-t nagyon kellemetlen helyzetbe hozta a felesége - Tényleg igaz, amit állít?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone felesége, Jennifer Flavin olyan dolgot árult el a világsztárról, amit eddig senki sem tudott.

Tavaly ünnepelte 24. házassági évfordulóját Sylvester Stallone és Jennifer Flavin, akik még mindig nagyon szeretik egymást. Saját állításuk szerint az, hogy ilyen sok ideje együtt vannak, leginkább a jó humornak, folyamatos gondoskodásnak és a rengeteg türelemnek köszönhető. Mindig képesek érzékelni, hogy a másik milyen hangulatban van, kiismerték egymást és Sly felesége pontosan tudja, hogy mire van szüksége a férjének – még akkor is, ha azt a színész számára kifejezetten kellemetlen bevallani.

Jennifer Flavin és Sylvester Stallone most a lányaikhoz voltak hivatalosak egy interjúra, a beszélgetés során pedig kiderült, hogy Sly-nak van egy érdekes reggeli szokása: addig nem kel ki az ágyból, amíg a felesége oda nem viszi neki a kávéját, illetve pár szem kekszet, hogy jól induljon a nap – bár a híresség láthatóan nem örült annak, hogy a szerelme elárulta ezt a világnak, hiszen ez nem éppen akcióhősökhöz illő dolog.

Arról is szó esett a műsorban, hogy Sylvester Stallone gyakorlatilag képtelen ellátni magát, és ha rajta múlna, élete végéig csak ugyanazt az ételt enné, hogy azzal se legyen gondja. A felesége persze ellátja őt és ügyel rá, hogy nehogy baja essen a Rocky sztárjának – bár nemrég megesett, hogy Sly annyi fagylaltot evett, hogy konkrétan kékek lettek az ajkai és elkezdett remegni.

Itt lehet megnézni a családi beszélgetést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás