promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történhetett Galambos Lajos házasságában? Titoktartási szerződést írtak alá
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyik fél sem beszélhet a házasságuk alatti időről, sem a végéről. 

A múlt héten ért véget Galambos Lajos házassága.Kimondták a válást, miután több mint két évtizeden át álltak egymás mellett jóban-rosszban, de az utóbbi időszak nehézségeit már nem bírta ki a kapcsolatuk. 

Az egykori házaspár elvileg mindenben megegyezett előre, a válást békésen intézték, és jó viszonyban maradtak. Most mégis egy furcsa hírt vallott be Galambos Lajos. 

„Egy titoktartásban is megállapodtunk, hogy a házasságban történt dolgokról és a válásunkkal kapcsolatban nem nyilatkozik egyikünk se” 

– mondta a zenész. 

A gondok akkor kezdődhettek, amikor 2015-ben víz-, gáz- és áramlopás miatt indult eljárás Lajcsi ellen, amibe ex párja, Boglárka is belekeveredett. Az elhúzódó ügy végül annyira megtépázta a házzaságukat, hogy úgy döntöttek, elválnak. A páros már több éve külön élt, bár egymáshoz közel a zenész boldogasszonypusztai birtokán, ahol több ház is áll.

"Egy elhúzódó és nehéz döntést hoztunk! Az életünket Bogival a jövőben jó és igaz barátként, szövetségesként folytatjuk. Örökre összeköt bennünket három közös gyermekünk, sok jó, szép és néha nehéz emlék"

– nyilatkozta még tavaly októberben.

A válást online mondták ki. A páros három gyermeket nevelt fel, akik már felnőttek, akik továbblépésre bíztatják őket. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás